Het Babbel Beach Team

Op de foto ziet u boven (van links naar rechts) eigenaresse Tirza, Charles, Hetty en Merel. Onder ziet u (van links naar rechts) Kirsty, Melissa, Shanon en bedrijfsleidster Chantal. Op de foto missen nog Sander en Mark, de medewerkers van de keuken (Jimmy en Justin) en van de snackbar (Sjoerd en Stefan). Deze vriendelijke toppers zetten zich met veel plezier en enthousiasme in om ervoor te zorgen dat u volop kan genieten.

Waar staan wij voor

Kwaliteit. Bij een geweldige locatie hoort geweldig eten. Daarom hebben wij kwaliteit en versheid hoog in het vaandel staan, en koken we uitsluitend met kwaliteitsproducten die biologisch en diervriendelijk verantwoord zijn. Wij kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit. Zo komen veel van onze producten bij Eco Fields vandaan, de eerste biologische kalverhouderij in Nederland.

Flexibiliteit

Geen wens gaat ons te ver. Of het nou uw bruiloft, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest is, wij stellen ons zo flexibel mogelijk op zodat u kan genieten van een bijzondere dag.

Genieten

Met een lekker hapje en drankje op tafel rest nog één ding: genieten. En dat kan bij ons volop. Plaatst u zich op één van onze loungebanken en geniet van het uitzicht, de loungemuziek en het heerlijke eten.