Eat

Wij serveren een mix van Hollandse en internationale gerechten (zie hieronder voor onze menukaarten). Bij Babbel Beach koken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten die biologisch en diervriendelijk verantwoord zijn. Zo komen veel van onze producten bij Eco Fields vandaan, de eerste biologische kalverhouderij in Nederland.

Er zijn ook verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. Stel bijvoorbeeld uw eigen BBQ samen, een walking dinner of een lunchbuffet. Kijk voor meer mogelijkheden en informatie in onze informatiebrochure.

Bekijk menukaart
Informatie brochure

Drink

Wij serveren meerdere soorten bieren en speciaalbieren, cocktails en wijnen. Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een wining arrangement, speciaalbier arrangement of high tea. Zie voor meer mogelijkheden en informatie onze wijn- en drankenkaart.

Bekijk wijnkaart
Bekijk drankenkaart

Lounge

Neem plaats op onze loungebanken op het terras en geniet van het prachtige uitzicht op het Veluwemeer, van de loungemuziek of van de zonsondergang. En dat terwijl de kinderen zich op het strand vermaken.

Iedere zondag organiseren wij bij Babbel Beach de Lazy Sunday, met Deejay Jerome. Vier uur heerlijke chillout lounge muziek van een live DJ. Optimaal genieten van uw vrije dag!